Pólók, pulóverek, textilek

Egy emblémázott pólónak nem kell unalmasnak lennie. Sőt, nem is muszáj pólónak lennie. Miért ne lehetne egy jó minőségű pulóver, kapucnis pulcsi, vászon szatyor, vagy éppen basball sapka?

Több cég kínálatából választhatsz, hogy fazonban és stílusban a legmegfelelőbbet emblémázzuk neked.

Pólók

Több, mint 50 szín, unisex póló, női és férfi szabás. Galléros pólók, kerek- vagy V nyakúak. Segítünk megtalálni a megfelelő emblémázható pólót, ami a legjobban szolgálja a majdani viselőjét.

Pulóverek

Az emblémázható pulóvereket is legalább 20 színben rendelheted. Választhatsz kapucnis pulóvert, kerek nyakú pulóvert, vagy akár termo velúr anyagút is. Az unisex szabástól a karcsúsított, extra nőiesig mindent megtalálsz.

Táskák, szatyrok, sportzsákok

Egy emblémázott táska legalább annyira feltűnő, mint egy ruhadarab. A legnépszerűbb bevásárlótáskánk 32 színben elérhető, így biztosan illeszkedik a céged/szervezeted brandjéhez. Az emblémázható táskák között találsz pamutot, jutát, és műszálas anyagokat is.

Vendéglátás, formaruha

Egységes megjelenés a vendéglátásban is. Az ingek, kötények, nadrágok, fejfedők mind strapabíró, minőségi darabok, munkaruhának készültek. Kérheted szitanyomással, vagy akár hímezve is.